PRÀCTICA 4. ACTIVITATS D’APRENENTATGE COL·LABORATIU (III)

lala

 

NORMES DE TREBALL EN GRUP:

 • Assignar un càrrec a cada membre del grup, ja que si no cada persona faria una cosa i potser coincidiríem alguns i seria un desastre.
 • Organització i repartiment equitatiu de les tasques, perquè una bona organització sempre és millor i s’ha de repartir de manera més ordenada les tasques, no farà una més que una altra.
 • Respectar torn de paraula, jo crec que és important i necessari, ja que si no hi ha un ordre, seria un desastre.
 • Treballar en silenci i quan sigui necessari parlar en veu baixa per no molestar, és important, ja que treballar amb gent que va parlant per darrere no va bé, no es pot concentrar.
 • Tenir en compte les aportacions de tots els membres del grup, en el treball en grup tots han de participar i donar la seva opinió de cada tema.
 • Acceptar les decisions de la majoria. Si hi ha dues persones a favor i tres en contra, és possible que sigui millor l’altra opció però no és segur 100%.
 • Posar-se d’acord amb l’horari per realitzar la tasca, per tal que vagi bé a tothom. Perquè així treballem tots i a l’hora i podem anar comentant entre nosaltres el que creiem que està bé i el que no i ens assegurem que tots treballem.
 • No rebutjar l’ajuda d’un company, ja que si el company t’ofereix la seva ajuda és perquè tu milloris en la teva feina i sempre has d’acceptar opinions dels altres.
 • Posar-se d’acord amb l’horari a realitzar la tasca que millor vagi per tothom.
 • Comentar les tasques individuals amb la resta del grup per tal de corregir millor.
 • Llegir el treball global, no només la nostra part per així buscar la concordança en tota la tasca.
 • Fer la feina que em toca, ni més ni menys, ja que no seria just que un membre del grup en fés més que un altre.
 • Complir aquestes normes i fer-les complir als altres. Si tothom entén que ha de complir les normes que s’han proposat, funcionarà el treball en grup. Per tant el que s’ha de fer és assegurar-se un mateix que les compleix, però també ajudar als altres a complir-les, animar-los a fer.
 • Participació de tots els membres dels grups: penso que és important perquè d’aquesta manera és possible evitar que les persones més tímides o introvertides participin per igual, ja que potser tenen coses molt interessants a comentar però no s’atreveixen a expressar-les.
 • Responsabilitat i puntualitat quan es queda amb el grup: aquesta norma la considero vital per a un bon funcionament; responsabilitat pel pacte de feina que has fet amb el grup i puntualitat perquè d’aquesta manera no fas anar malament a ningú.
 • Treballar junts per assolir objectius comuns i no cadascú per la seva banda: és una de les normes més importants, ja que si amb el grup ens posem d’acord i seguim un ordre, farem molta més feina que no si cadascú fa el que vol.
 • Lligam afectiu, celebrant junts els èxits.
Anuncis

37 pensaments sobre “PRÀCTICA 4. ACTIVITATS D’APRENENTATGE COL·LABORATIU (III)

 1. Assignar un càrrec a cada membre del grup, ja que sinó cada persona faria una cosa i potser coincidiríem alguns/es i seria un desastre.
  Organització i repartiment equitatiu de les tasques, ja que una bona organització sempre és millor i s’ha de repartir de manera més ordenada les tasques, no farà una més que una altra.

  M'agrada

 2. Argumentació de perquè considero importants les normes exposades prèviament:

  Participació de tots els membres dels grups: Penso que és important perquè d’aquesta manera és possible evitar que les persones més tímides o introvertides participin per igual, ja que pot ser tenen coses molt interessants a comentar però no s’atreveixen a expressar-les.

  Responsabilitat i puntualitat quan es queda amb el grup: Aquesta norma la considero vital per a un bon funcionament; responsabilitat pel pacte de feina que has fet amb el grup i puntualitat perquè d’aquesta manera no fas anar malament a ningú.

  M'agrada

 3. Posar-se d’acord amb l’horari per realitzar la tasca, per tal que vagi bé a tothom. Perquè així treballem tots i a l’hora i podem anar comentant entre nosaltres el que creiem que està bé i el que no i ens assegurem que tots treballem.
  No rebutjar l’ajuda d’un company. Ja que, si el company t’ofereix la seva ajuda és per que tu milloris en la teva feina i sempre has d’acceptar opinions dels altres.

  M'agrada

 4. Complir aquestes normes i fer-les complir als altres. Si tothom entén que ha de complir les normes que s’han proposat, funcionarà el treball en grup. Per tant el que s’ha de fer és assegurar-se un mateix que les compleix, però també ajudar als altres a complir-les, animar-los a fer-ho.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s